Magunkról   Kérdések–válaszok   Olvasóterem   Kitekintés   Tudáspróba   Egy falat kenyér...   Vendégkönyv
 Nyitólap  >  Olvasóterem  >  Tabló  >

Tabló — képek, dokumentumok és írások 
az Öt Kenyér Közösségről Képtár — képek közösségünk életéből Csak 5 perc... — néhány fontos tény, valamint rövidre fogott véleményünk a homoszexualitás keresztény megéléséről Kislexikon — fogalmi alapvetés annak megértéséhez, hogy egyáltalán MIT és MIVEL próbálunk összeegyeztetni S.O.S. — ezt az oldalt azoknak szánjuk, akik 
úgy érzik, végveszélyben vannak... Biblia-elemzések — a homoszexualitásra vonatkoztatott 
bibliai szövegek elemzései

Pár szó a pénzről

English main page
Deutschsprachige Hauptseite
„Nemcsak kenyérrel él az ember” – mondja Jézus a hegyi beszédben. De miközben figyelmünket az örök értékekre irányítja, nem felejtkezik el az Isten útját botladozva járó ember evilági szükségleteiről sem – és kenyeret ad az éhezőknek. Az Öt Kenyér Közösség is Isten útját próbálja járni, s ehhez elsősorban a tagok hite, elkötelezettsége és odaadó munkája szükséges. De a mi működésünknek is vannak evilági feltételei.

Mi minden kerül pénzbe a közösség életében?

1.) A belső szoba fenntartása, ezen belül:

2.) A hegyen épült város fenntartása, ezen belül:

A közösség „vagyona” alapesetben annyi, amennyit az elkötelezett tagok a saját fizetésükből (ösztöndíjukból, zsebpénzükből stb.) össze tudnak adni. Mivel a taglétszám immár évek óta stabilan 20-25 fő körül mozog, anyagi lehetőségeink korlátozottak. Ettől azonban az általunk vállalt feladat – amelyről a honlap más oldalain olvashatsz bővebben – nem lesz kisebb. Ha bármilyen adománnyal, támogatással, vagy egyszerűen a személyi jövedelemadód nekünk felajánlott 1%-ával segíted a munkánkat, nagyon köszönjük.

Adószámunk: 18249183-1-43.
Bankszámlaszámunk: 11713005-20386324.
Külföldi utalás esetén: BIC: OTPVHUHB. IBAN: HU47 1171 3005 2038 6324 0000 0000.