Előfordulhat, véletlenül kerültél erre az oldalra. Ám az is lehet, hogy a főoldalon a halál jelére kattintottál, mert úgy gondolod: a homoszexualitás alapvetően rossz, nem érdemes, sőt káros róla beszélni, de egyáltalán, gondolkodni is. E véleményed fakadhat vallásos meggyőződésből, nemzetféltő elkötelezettségből, vagy olyasvalamiből, amit Te egyszerűen polgári erkölcsnek vagy emberi jó ízlésnek nevezel.
      Tiszteletben tartjuk véleményedet. Ha ily szilárdak az elveid, tudjuk, érvekkel és adatokkal úgysem tudnánk változtatni rajtuk. Nem akarunk meggyőzni semmiről, ezzel együtt

mégis lenne Hozzád egy kérésünk:

      Ne bánts minket! Ha felénk csak a gyűlölet vagy undor érzésével tudsz közelíteni, ám tedd azt, de kérünk, ne adj hangot e gyűlöletnek, ne uszíts ellenünk. Lehet, betegnek tartasz bennünket. – De vajon szokás-e a betegekbe belerúgni, őket megalázni? Talán úgy gondolod, a kereszténység ellenségei vagyunk. – Jézus megmondta Neked is, hogy imádkozz ellenségeidért. (Mi is szoktunk imádkozni azokért, akik gyűlölnek bennünket.)
      Ma az erőszak uralja a világot. Ha nem tartozol azon kevesek közé, akik ezen szedik meg magukat vastagon, akkor be kell látnod, hogy ez senkinek nem jó. Az agresszió agressziót szül. Mi nem akarjuk felforgatni a világodat. Nem kívánjuk, hogy megérts, elfogadj és szeress bennünket. De ha valakit nem akarsz elpusztítani, ha az életben maradására voksolsz szavaiddal és tetteiddel, az még nem jelenti azt, hogy el is fogadtad őt. Ne fogadj el, de az „élni és élni hagyni” elv alapján add meg nekünk is a lehetőséget!
      Kérünk, ha legközelebb lefagy a számítógéped vagy elkapnak jegy nélkül az ellenőrök, „Buzi Windows!” és „Köcsög BKV!” felkiáltás helyett érd be a „rohadt” vagy a „szemét” jelzővel. Ettől Neked nem lesz rosszabb, de nekünk sokkal jobb lesz.

www.otkenyer.hu